Van aki régebben Ofotértből használt IWear kontaktlencsét, és lecserélte netről rendelhető verzióra?
Én évek óta a Biofinityt használom, teljesen meg vagyok vele elégedve.
Egyszer látásvizsgálaton viszont említettem az optikus-szemésznek..Hajaj, hogy én mit kaptam tőle, hogy a netről merem rendelni.. :-))
Mindenképpen netről rendeld, feleannyiba kerül. Én Biofinity-t használok, nekem nagyon bevált.
Milyen Iwear-t használsz?
Akkor igen, a Biofinity a megfelelője :)
Általában eoptikáról rendelek.
Sokkal olcsóbb netről rendelni a lencsét, azonban az Ofotért előfizetéssel jól lehet járni. Ha csak simán ott veszed, az nagyon drága, nem éri meg. Viszont ha előfizetsz, valamivel olcsóbban kapod, ráadásul ingyenes a szemvizsgálat + kapsz szemüveg kupont is.
A szemüvegeimet mindig az Ofotértben csináltatom, korábban kontaktlencse előfizető is voltam. Mivel viszonylag keveset hordok lencsét (heti max. 2-3 nap), már nem fizetek elő. Helyette neten rendelem, mert így jobban jövök ki.
Iwear oxygen az a biofinity, én is azt hordom
A régebbi iwear folyadék meg optifree expressz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!