Baj ha nem hordom mindig? (a többi lent)
Figyelt kérdés
nos -1.50 és -1.25 dioptriáim vannak és a doki azt mondta, hogy mindig kell hordjam és nekem nincs semmi bajom a szemüvegel nem is zavar csak az baj lenne ha megyek stardolni, uszni vagy esteleg bulizni ha akkor leveszem mert féltem ne hogy elveszítsemkarcolódjon vagy hasonló vagy akkor is horjam, mert igy semmi bajom vele tényleg sokszor nem is tudom, hogy rajtam van annyira kényelmes2010. júl. 28. 13:00
1/3 anonim válasza:
Azzal szerintem nincs baj, ha olyankor nem hordod, attól még ha otthon vagy pl akkor hordod... Egyik ismerősömnek kb 4-es szeme van, és ő is van, hogy nem hordja, pedig neki fontos ahhoz, hogy lásson.
2/3 Máté98 válasza:
Ha mást nem, kontaktlencsét hordhatsz. De szerintem nem kell ilyen szigorúan venned..
3/3 anonim válasza:
1,50-essel ez még nem akkora gond, ha mész strandra, otthon hagyhatod, vagy egy tokban elpihenget a táskádban. 7.50-essel már kissé komolyabb gond, mivel anélkül alig látok :S De, hát az okos orvosok mire nem találták fel a kontaktlencsét? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!