Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha most hordom a szemüveget...

Ha most hordom a szemüveget később lehet hogy nem kell majd?

Figyelt kérdés

12 lassan 13 éves leszek

egyenlőre szemüveges vagyok de ha most hordom akkor felnőtt koromban lehet hogy nem kell majd?

2011. aug. 26. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha pluszos, akkor lehetséges, de a mínuszos inkább csak romlani szokott.
2011. aug. 26. 14:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Hiú ábránd, de ez csak tőled függ.
2011. aug. 26. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
A szemüveg nem javít a látásodon, csak segít látni amíg rajtad van. Szemtornát ajánlom, fiatal vagy, még javulhat tőle ha rendszeresen csinálod.
2011. aug. 26. 22:03
 4/6 A kérdező kommentje:
ÉS AZ MI? A SZEMTORNA?? 1 GYAKORLATOT LEÍRNÁTOK?
2011. aug. 28. 11:32
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem erre gondolt a szemtornász illető, hogy minél tábolabbni dolgokra kell ráfókuszálni. pl. először a kezedre, aztán asztal sarkára, szekrényre, szoba legtávolabbi sarkára... ugye erre gondolsz?
2011. aug. 30. 13:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem segített a szemüveg a szemem megjavításában, pedig kórusban esküdött rá mindenki, a szemész, szüleim, az osztályfőnök, osztálytársaim...

Akkor lett elegem, amikor 4 év után felírták az erősebbet. Attól a szent naptól kezdve nem hordok szemüveget.

Testvéreimnek viszont tényleg megjavult a szeme, de szerintem nem a szemüvegtől, csak simán kinőtték.

A szemtornára meg keress rá a neten.

2011. aug. 30. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!