Valamilyen enyhítés esetleg gyógymód?
Figyelt kérdés
Kedden kint voltam az erdőben (munkám miatt) és akkor semmi baja nem volt a szememnek. Amikor hazaértem mind a kettő viszketett. Azt hittem száraz,próbáltam bele cseppegtetni,de csak éget utánna. Pár órával később megjegyezték,hogy milyen vörössek a szemeim. Nem foglalkoztam vele..egésszen mostanáig,mivel már könnyezek is és alig tudok alig tudok aludni,mert annyira fájnak. Orvoshoz pedig a kialakult helyzet miatt nem tudok menni. Valaki segítsen..:(2020. ápr. 11. 20:30
1/1 anonim válasza:
Sajnos így csak tippelni lehet, hogy mi a baj. Lehet kapni Septosyl szemkenőcsöt vény nélkül a patikában. Ez kötőhártya gyulladásra jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!