Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Frontérzékenységre gyógymód...

Frontérzékenységre gyógymód vagy enyhítés?

Figyelt kérdés

sosem voltam érzékeny ilyenre,de kb 2 éve elkezdődött,és egyre rosszabb.

Eleinte csak kis fejfájás,mostanra viszont már ha hidegfront jön,ugy érzem magam most a mosott....

Pedig elvileg egészséges fiatal felnőtt nő vagyok,vérnyomásom szokott csak alacsony lenni.

Gyógyteákat próbáltam,nem igazán jók erre,maximum ha nyugtató teát sokat iszok,de akkor attól nem tudok koncentrálni

2011. máj. 27. 09:26
 1/6 anonim ***** válasza:

én nemrég voltam neurológusnál, megállapította h migrén (mondjuk ezt én is sejtettem)

És bár nagy gyógyszerellenes vagyok, nem igazán volt jó, h ZH időszak közepén egy hétre kilőttem magam.

Próbáltam pár fejfájáscsillapítót, nem igazán jött be egyik sem.

Aztán a doki flektort, meg vmi spéci migrén elleni bogyót írt fel, azóta 2x fájt a fejem, a flektor eléggé hamar hatott.

Szóval szerintem menj el, mert tényleg nagyon tud az fájni, és van, amikor igenis kell a gyógyszer :(

2011. máj. 27. 09:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem is migrénes fejfájásom szokott lenni, erős hányingerrel, de nekem az Algoflex mindig segít, kivétel nélkül!!!
2011. máj. 27. 09:45
 3/6 anonim ***** válasza:

MMInt az algoflex forte nem?

Egyébként az nálam is sokáig használt, de már sajnos nem :(

2011. máj. 27. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindkét fajtája jó, azt veszem be, amelyik éppen itthon van!!!
2011. máj. 27. 10:03
 5/6 A kérdező kommentje:

fejfájás annyira nem szörnyű,1 adag energiaital és vérnyomásemelkedéssel elmúlik nagyjából

de tompa vagyok,szétszórt,álmos,nyűgös,hisztis (menseskor meg semmi ilyen mint a nagy átlagban,észre se venni)

2011. máj. 27. 10:08
 6/6 anonim ***** válasza:

Én melegfrontérzékeny vagyok. Próbáld ki a Béres Antifrontot, nem gyógyszer, hanem gyógynövényalapú.

Régebben kapszulát szedtem, napi 1-et (pedig többet írtak), teljesen panaszmentes voltam, viszont néha égett tőle a gyomrom, ezért most folyékony változatot veszek, ami még jobb, mint a kapszula, mert amelyik nap front van, akár 6-szor is lehet inni. Ezért nem veszek be minden nap, hanem csak amikor írják, hogy jön a front, akkor viszont többször. Így már csak nagyon ritkán fáj a fejem. Viszont ha érzem, hogy kezd fájni, azonnal beveszek valamit, mert ha megvárom, míg megfájdul, akkor már semmi nem használ, 2 napig fáj egyfolytában.

+ Még egy dolgot megfigyeltem, amit nem igazán érte, hogy miért van. Ha nem eszem húst, akkor nem fáj. (Viszont nem tudok nem enni húst, mert ha szénhidrátot eszem, akkor meg hízok.)

2011. máj. 27. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!