Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mitől lehet ez? Nagyon félek!

Mitől lehet ez? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma amikor felkeltem és ugye oldalra néztem a jobb szemem (inkább a szemgolyóm) hátul nagyon fájt, azóta ha le, fel vagy oldalra nézek mindig érzem a fájdalmat. Sajnos eléggé hipochonder vagyok és már bebeszéltem mindenféle hülyesgéget magamnak, hogy mi bajom lehet. Most nem tudunk orvoshoz menni a vírus miatt. Nagyon félek légyszives segítsetek hogy mi lehet a bajom!

2020. márc. 24. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Szia! Ahogy ezt elolvastam, rögtön beugrott, hogy ilyen nekem is volt régebben, talán 1-2 éve. Nekem is a jobb szemem fájt, emlékszem, hogy kb csak egy irányba, előre tudtam nézni, hirtelen oldalra vagy lefelé nézésre ilyen belenyilaló fájdalmat éreztem. Én nem mentem dokihoz, másnap is fájt, de sokkal kevésbé, inkabb érzékeny volt. Aztán következő nap már el is múlt. Fogalmam se volt mi lehetett, de azóta se volt ilyen. Azért meséltem el, hogy megnyugtassalak kicsit, nem vagyok orvos, fogalmam sincs mi a probléma ilyenkor, lehet megeröltetés? Pihenj egy kicsit, ha holnapig nem enyhül egy kicsit sem, akkor talán nem árt legalább telefonon megkérdezni egy dokit.
2020. márc. 24. 19:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ!🥰
2020. márc. 24. 20:07
 3/3 anonim ***** válasza:
63%
jutub kereső: nyakcsigolya oldás.
2020. márc. 24. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!