Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Mennyi idő alatt tanultátok...

Mennyi idő alatt tanultátok meg berakni a lencsét?

Figyelt kérdés
1 hete kaptam meg a próbalencsémet, napi szinten gyakorlom , de még mindig kb. 15 perc míg berakom...Mennyi idő még megcsinálni 2-3 perc alatt is?
2010. júl. 25. 16:37
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
én egy másodperc alatt kb,műkörmöm van ráadásul.menj vissza oda ahol vetted és mutassák meg neked.
2010. júl. 25. 16:40
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem félsz , hogy a műkörmöddel kiszakítod?:)

Más, kevésbé tanulékony válasza?

2010. júl. 25. 16:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát eleinte sokat bénáztam, de ma már tükör nélkül is megy 10 mp alatt. Rutin kell, kinek milyen gyorsan alakul ez ki... Az első válaszoló egy szerencsés ember, nekem kellett vagy 2-3 hónap, hogy félperces meló legyen csak :)
2010. júl. 25. 16:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Normális esetben 10-15 másodperc alatt be lehet tenni. Valamit nagyon nem jól csinálsz. Mi tart eddig? Hogy mutatták?

Jobb kezes vagy? Akkor a bal kezed mutató és hüvelykujjával húzd szét a szemhéjadat, felsőt a mutatóval felfelé, alsót a hüvelykkel lefelé, egyszerre. Jobb kezed mutatóujján legyen a lencse, amit a szemedre illesztesz (nem a sarkába, hanem a színes részre). Pislogsz kettőt, és annyi.

Ha esetleg szúr, az azt jelenti, hogy nem volt rendesen megtisztítva.

2010. júl. 25. 16:43
 5/9 A kérdező kommentje:

jobb kezes vagyok... De nektek kezedetbe nem akart becsukódni mindig a szemetek??

Mert közelítek a lencsével és "bezár" a szemhéjam.Ez gond lesz később?

2010. júl. 25. 16:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez a reflex később eltűnik, és nem fog becsukódni a szemed. Sőt, én a szememet meg is tudom tapizni :) Pl sokkal könnybb kiszedni belőle valamit, ha belement, mert nem pislogsz össze-vissza. Amíg ez a reflex megvan, addig valóban bajos :) Az első alkalmat gondolom te is élvezted :P
2010. júl. 25. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
16.43 vagyok, azért kell az ujjakkal jó erősen és határozottan széthúzni a szemhéjakat, hogy ne csukódjon be. Ha nem húznám szét, nekem is be akarna csukódni.
2010. júl. 25. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a kivétellel volt gondom, de hidd el te is bele fogsz majd jönni. Mostmár nekem is max. 1 perc. Amúgy a szemhéjaidat tényleg le kell fogni.
2010. júl. 25. 17:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mindig becsukódott a szemem, emlékszem milyen tök ideg voltam már sokszor mikor 10 perc után sem sikerült betenni vagy kivenni XD

Kb. 3 hétig bénáztam így vele, aztán már 1-2 perc alatt is ment a dolog. Majd hozzászoksz, nem lesz gond.

2010. júl. 25. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!