Nagyon vörös a szemem, folyton könnyezik, kb 5 napja fájt betenni a kontaktlencset. Nem kötőhártya, akkor mi? Hasznaljam a lencset?
Már 5 nappal ezelőtt éreztem, hogy fájt betenni a lencsét, de nem volt különösebb bajom.
2 napja vettem észre este, hogy nagyon vörös ( a sarkoknál) a szemem mintha bevérzett volna.
Azt hittem, csak megvakartam, vagy valami ilyesmi es nem is vettem eszre , de a mai nap már nagyon könnyezett, és a jobb is piros volt, igaz nem annyira.
Szemészhez sajnos nem tudok elmenni, az optikusom meg 230 kmre videken van.
Két patikában is voltam, próbáltam kérdezni a patikusokat, hogy szerintük ez kötőhártya-e, ( nyilván tudom nem orvosok, de megis olyan egyetemet végeztek ) azt mondtak nem tudják, lehet az, lehet nem az. ( nem piros az egesz szemem)
Nyilvan ha az egesz szemfeherje voros lenne akkor az lenne,
Illetve nincs csipásodás, meg nem ragad ossze a szemem.
Csak erzekeny, faj ha beteszem a lencset es konnyezik/ nedvesedik folyton foleg a bal...
Az a baj hogy szemüveget nem tudok viselni, mert eltörtem, es penzem nem volt csinaltatni azota...
A lencsem meg -3.5 es 2.75 , sajnos nem tudok nelkule dolgozni.
Nem fog artani a szememnek ha bent van a lencse ugye?
Mit tegyek?
25 l
Ne használd a lencsét és irány az orvos
Addig meg csináltass szemüveget! 15000ért egy nagyon alap szemüveget már csinál bármelyik nagyobb optika van amelyik max 24 órán belül
Tényleg ne használd a lencsét, csak ha 100 %-an meggyógyult. És nyilván ne ugyanazt tedd be, hanem egy másikat.
Csináltass szemüveget, vannak a bónuszbrigádon kuponok rá, 10000-ért már tudsz csináltatni (nyilván nem a legjobb, de ilyen esetekre jó).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!