Miért nem múlik a vörösség 2 hete?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 2 hete voltam szemészeten, mert fájt és vörös volt a szemem.Ott megállapította hogy ínhártya gyulladásom van. Kaptam rá voltaren szemcseppet. Két nap után összeragadt reggelre a szemem. Utána elmentem a háziorvoshoz, ő azt mondta hogy kötőhártya gyulladásom van. Kaptam rá Ciloxan szemcseppet. Azt használtam, elmúlt az összeragadás, de a vörösség nem, és estére rosszabb. Ma vettem Visine szemcseppet, délutan fogjuk rá, hogy szebb lett, de mostanra ugyanolyan csúnya mint eddig és vastag eres. Próbáltam kamillázni is de semmi. Munkahelyen klímától mégrosszabb, szúr is. Munkahelyemen ráadásul egész nap gép előtt ülök. Aki volt ilyen helyzetben kérem segítsen!:(2019. júl. 30. 18:41
1/4 anonim válasza:
Nincs magas vérnyomásod?
Értágitót megpróbálhatnál szedni, pl ghinko tabletát.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a szem bárminemű problémájának gyógyulását hátráltatja, ha erőlteted. Pl. számítógépezéssel. Lehet, hogy huzamosabb (klímamentes) pihentetés mellett helyre tudna jönni.
3/4 anonim válasza:
Én egyszer ovlastam egy esetet; amikor a szemgyulladás azt jelentette; hogy valamit az ember nem akart az életében észrevenni. És akkor amikor valaki felhívta rá a figyelmét, hogy nincs -e esetleg valami ilyen, amiről nem akar, nem hajlandó tudomást venni, utána már elmúlt a szembaja.
4/4 anonim válasza:
Azt tudom ajánlani néz körül a kék fény témában.
Elég sok problémát tud okozni... Korai látásromás, makuladegeneráció, szemirritáció, vörös szem, alvászavar
Itt van egy pár hasznos infó, tipp:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!