Másnak is ennyire nehezen ment a kontaktlencse betevése?
Tegnap csináltattam, először az optikus rakta be nekem, aztán jött egy kis gyakorlás. Hát 1+ órát simán elbénáztam a ki- és berakással együtt. Aztán este fél óráig küszködtem a kivétellel, mire végre sikerült, ma viszont közel egy órányi küszködés után képtelen voltam betenni. Amikor már sikerül ráillesztenem a szememre, akkor kifordulva az ujjamon marad a lencse, aztán meg sokszor azt sem tudom, hogy most a normál vagy a kifordult állapotban van-e?
Szóval végül a tegnapi folyadékot kiöntöttem a tartóból, öntöttem bele újat, beleraktam a lencséket, aztán holnap még egyszer nekifutok.
28F
Én is rengeteget szenvedtem és szintén egy óráig gyakoroltam. Rettentő nehezen ment én már sírtam konkrétan pedig nem vagyok egy síros típus. Nekem kivenni volt félelmetes.
Egyébként ne aggódj egy 2-3 hónap alatt meg fogod szokni teljesen és természetes lesz hogy kell ezt hogy kell azt. Csak rá kell érezni a technikára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!