Ilyenkor mi van, ez baj lehet késöbbiekben? (lent folyt)
Kb egyhónapja voltam szemészeten mert néha azt vettem észre hogy homályosan látok összefolynak dolgok,és sokat fájt is a fejem.Fel is írtak egy -0,5-ösz szemcsit.Tegnap tóta használom,most lett meg.És az egyik ismerősömtől hallottam,hogy lehet hogy igazándiból nem is kellet volna,mert lehet hogy nem is rosz a szemem,csak pihentetni kéne többet vagy mit tudom.S csak fellírták hogy legyen haszna az adott üzletnek.
És ha esetleg nem volt rossz a szemem ezzel csak még jobabn rontok rajta:(
Igaz lehet ez?
Mióta használom fura megszokni persze de annyi a külömbség hogy pict élesebben látok,viszont van hogy még homályosabban látok szemüvegben mint simán.
Most mit csináljak?(a szemüveg eléggé drága volt):
17/L
szerintem ne hordd pár napig, és figyeld, hogy hogy látsz.
és kontaktlencsét használok, és jó a dioptria, de így is van, hogy néha gyengébben látok, homályosabban. és tiszta a lencse. egyszerűen van olyan nap, hogy nem látok olyan élesen vele, mint máskor. de pár nap múlva minden oké. és olyankor ált. én is megeröltetem a szemem. de amúgy szemüveggel is ugyanez van, szóval nem a lencse miatt. amúgy tudtommal a szemüveg nem rontja a látást. próbáld ki egy darabig nélküle szerintem.
köszike a segytségeteket.Lehet hogy csak annyi a zegész hogy meg kéne szokjam:(ami ne migazán megy eddig
(3 napja egész nap rajtam van,néha leveszem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!