Ha lézeres szemműtét akkor orbi-dent (debrecen), vagy saint james (pest)?
Figyelt kérdés
Valakinek esetleg saját tapasztalat?2020. jan. 7. 14:44
1/6 anonim válasza:
A leginkább attól függ, hogy mennyit szánsz rá. Én az enyémet a sasszem klinikán csinaltatnám meg, gyűjtenék a 2-300.000 forintos műtétre.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem a pénz miatt kérdeztem.
Sajnos speciális eset vagyok , és pont a sasszem az egyik aki nem vállalt el , még vizsgálat sem kellett hozzá.
2020. jan. 8. 08:57
3/6 anonim válasza:
Hat ha nem vallaltak el, annak oka van, nem tudom minek kell kockaztatni...
4/6 szemdoki82 válasza:
Tisztelt Kérdező,
A lézeres szemműtét végzésére specializálódott klinikák abból élnek, hogy ilyen műtéteket végeznek. Ha a legnagyobb tapasztalatú klinika nem vállalja a műtétet, annak bizonyára az az oka, hogy túlságosan kockázatosnak ítélik a beavatkozást. Érdemes megfogadni ezt a véleményt és nem kockáztatni egy sokkal kisebb tapasztalatú és jóval szerényebb műszerezettségű klinikán, akik esetleg "bátrabbak". Ha pontosan megírja, miért nem vállalták, esetleg jobban is tudok segíteni.
5/6 A kérdező kommentje:
Írtam privát üzenetet!
2020. jan. 15. 19:12
6/6 anonim válasza:
saint jamesnél csináltam meg a látásom, sasszemnél engem is visszautasítottak... Saint jamesnél a látásom balszemre sajnos homályos, jobbszemre nagyjából éles lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!