Szemüveges leszek?
Ha letakarom a szemeim és külön külön megnézem, hogy látok a bal szememmel homályosabban látok.
Végeztem online szemteszteket. Ott él tudtam olvasni mindent az utolsó sorokon kívül.
Természetesen megyek optikushoz... Csak nagyon félek, hogy nagy baj van a szememmel.
"Végeztem online szemteszteket. Ott él tudtam olvasni mindent az utolsó sorokon kívül... nagyon félek, hogy nagy baj van a szememmel"
Miért lenne nagy baj, ha csak az utolsó sorokat nem látod? Egyébként meg a szemüvegesség még nem nagy baj.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Tusom, hogy rengetegen vannak, akik szemüvegesek... Mivel nekem még nem volt soha félek az ismeretltől...😥
Kaptam privit. Én felnőttként lettem szemüveges, őszintén bevallom előtte heteket hisztiztem főleg mert nehezen találtam nekem tetsző keretet. Szerencsére lett az arcformámhoz illő, és szeretem viselni.
Amíg vársz az időpontodra érdemes kicsit szétnézni a keretek közt 😉
"én mikor megkaptam, 2 napig csodálkoztam, hogy milyen szép minden :D"
Én is tökre örültem, hogy végre jól látok! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!