Szemüveges leszek (? ) atöbbi lent
Mire számítsak hogy fognak fogadni az osztálytársaim? Az első reggel mikor mármeglesz a szemüveg és megyek suliba majd csak órán vegyem fel azelső napokban aztán meg egyész nap? Mit javasoltok? A tanárok mitfognak hozzá szólni?
Légyszi minél többenírjatok
A személyestapasztalatok is jöhetnek!!
14L
Nagyon szépen köszönöm előre is mindenki válaszát !!! :) :)
A tanárok semmit nem fognak szólni. Az osztálytársak lehet, hogy igen, van, akinek tetszeni fog, és van, aki pápaszemesnek fog csúfolni pár napig, de ne törődj vele, megszokják. :) Sok szemüveges ember van (én is), gondolom, az osztálytársaid között is van pár.
Ha divatos keretet választottál, attól még csinosabb is lehetsz, mint eddig. :)
Én egész nap hordom, szerintem neked se kell levenni, felrakni. Ha látják, hogy nem foglalkozol a véleményekkel, sokkal előbb leszállnak rólad. De az is lehet, hogy egyáltalán nem fog érdekelni senkit.
Köszi
Bár 7. -es vagyok és az osztályban szerintem van olyan aki tavasszal tölti a 13-at meg hát ne is beszéljünk azokról akik még órán bekiabálva a tanár előtt csúfolódnak...
Talintulli
Nekem nem azzal van a bajom hogy szemuveges leszek hanem hogy mire szamitsak az osztalytarsaim reszerol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!