Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Látászavar lehet pszichés...

Látászavar lehet pszichés okokból?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldonteni, hogy lelki oka lehet e. Azt sem nagyon tudom elmagyarazni, hogy milyen a látásom most. Olyan zavaros.. De nemtudom elmagyarazni. :/ pedig ha szemdokihoz akarok menni akkor nem ártana..

2019. dec. 2. 16:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mikor szorongásos időszakom volt, jött a stressz miatt látászavar is. Én sem tudtam kifejezni milyen amúgy. Mikor csökkent a stressz, eltűnt az is
2019. dec. 2. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen, igen! Nagyon is.
2019. dec. 2. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam olyanról, akinek azért romlott drasztikusan a látása, mert át akarták szoktatni jobb kézre.
2019. dec. 2. 17:32
 4/7 anonim ***** válasza:

"nem lát a pipától"

nem véletlen a mondás :D

én is voltam már így

2019. dec. 9. 15:35
 5/7 anonim válasza:
Kérdező! Elmúlt azóta?
2020. febr. 8. 16:36
 6/7 A kérdező kommentje:
2020. febr. 8. 23:55
 7/7 anonim válasza:

Pupilla reakciók jók? Szemfenék, OCT, VEP negatív?

Nekem is azt mondták, hogy lelki vakság a Bókay utcán...

De kifogtam egy nagyon kedves szemészt a Szent Imre kórházban, aki mondta, hogy van valami, menjünk tovább ezzel.

Végül kiderült, hogy látóideg gyulladásom van. Most még azt vizsgálják, hogy sclerosis multiplex, vagy Devic sy. miatt van demyelinizációm a VEP vizsgálaton és neurológiai tüneteim (pl. egyensúlyzavar, izommerevség stb.)

Szóval azt tanácsolom akkor menj tovább a pszichológiai résszel, ha tényleg ki van zárva minden szem probléma.

2022. aug. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!