Magas vérnyomással járó látászavart hogy kell elképzelni?
Figyelt kérdés
Pár napja fura a látásom, kicsit mintha tompább lenne és nagyon megijedtem. Aztán utána néztem hogy a magas vérnyomás is eredményezheti, mivel nekem magas a vérnyomásom gondolom az a befolyásoló tényező. Neketek ez hogyan nézett ki? Ti is kicsit tompábban láttatok?2018. márc. 26. 15:32
1/1 anonim válasza:
Igen, elmentem szemészhez és megállapította a háttér retinopathiát, ami a hajszálerek sérülése a magas vérnyomás miatt. Nagyon kell rá vigyázni, meg is vakulhat az ember, fél évente járni kell nézetni mert folyamatosan romolhat. Én is nagyon félek. Úgy kezdődött, hogy hirtelen egyik pillanatról a másikra homályosan láttam távolra az egyik szememmel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!