Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Egyre rosszabb lesz, vagy...

Egyre rosszabb lesz, vagy esetleg meg is vakulhatok?

Figyelt kérdés

28 éves vagyok nagyon sokat ülök monitor előtt és mostanában arra lettem figyelmes, hogy eléggé problémát okoz a távol látás. Közelre semmi gond távolra ha összehúzom a szemem mint a kínaiak, akkor úgy tisztán látok. Annyira nem vészes csak félek a kérdésben feltett jövőbeli problémáktól, tényleg még meg is vakulhatok?

Hogy miért nem megyek szemorvos?

1) szemüveg nélkül sem vagyok a legszebb férfi (szűz, egyedülálló)

2) nagyon félek mindenféle orvostól

Megértést és válaszokat köszi előre is.

2019. nov. 25. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Te idióta. Az nem fáj, ha leülsz és a szemorvos vagy az optikus rakosgatja a lencséket a szemüvegbe, amin keresztül élesedik a látásod.

Kontaktlencse is van a világon.

2019. nov. 25. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:

"szemüveg nélkül sem vagyok a legszebb férfi "

szerinted a dokit ez érdekli?

én sem vagyok az, de attól még el fogok menni, mert nem akarok megvakulni - mondjuk én meg fogok, de ez más tészta...

"nagyon félek mindenféle orvostól"

én nem félek tőlük, viszont gyűlölöm a vizsgálatokat és főleg gyűlölöm a várakozást, meg a várótermekben a sok idiótát.

de ha menni kell, hát menni kell!

2019. nov. 27. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A kínaiak nem húzzák össze a szemüket, hanem eleve olyan a szemük.

Még az is lehet, hogy egy jól eltalált szemüveg karakteresebbé tenné az arcodat, helyesebbnek mutatna. Ha nem, még mindig ott van a kontaktlencse. Az egészség nem játék, főleg a látás. Menj szemészhez.

2019. dec. 21. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én id rettegek mindenféle orvostól, amikor én mentem először 12 éves volt, nagyon pànikoltam, de egy nagyon kedves orvos fogadott, leültetett, rám adott egy nagy fémszemüveget, cseppentett valamit a szemembe és mondta, hogy olvassam a táblát. A felső 2 betűn kívül semmit nem láttam. Ezután elkezdte rakosgatni a lencsèket, és amelyikkel láttam a legapróbb betűt is azt írta fel. Sajnos már az sem volt túl gyenge. Hidd el, nem kell félni a szemorvostól!
2020. jan. 12. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!