Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ez már csak mindig rosszabb lesz?

Joker2244 kérdése:

Ez már csak mindig rosszabb lesz?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyok szemüveges, távollátó szemüvegem van viszonylag kicsi lencse, kezdődő rossz látás picit homályos messzire. Ha rajtam van tükör tisztán látok mindent. Ha nincs akkor homály már közelre is. Fog ez javulni? Örökké szemüveges leszek?

2019. okt. 22. 11:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, és ez mindig rosszabbodik!
2019. okt. 22. 11:55
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Ha nem végzel szemtréinget, szemmasszázst, akkor úgy lesz, ahogy írod. A szemüveg nem javítja a szemet.
2019. okt. 22. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? A korodtól is függ, hogy romlani fog e még.
2019. okt. 23. 11:30
 4/8 A kérdező kommentje:
25
2019. okt. 23. 12:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Akkor már nem fog romlani a szemed (jelentősen legalábbis).

A romlás a nővés befejeztével, de max 25 éves korig befejeződik.

De sajnos javulni se fog :/

2019. okt. 23. 20:18
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem bíztató. Nem bírom elviselni hogy hordani kell, megszokni sem bírom. De majd csak sikerul. Koszonom a valaszt
2019. okt. 23. 20:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Volt már olyan aki szem tréningel próbálkozott és jobb lett vagy javult a szeme?
2019. okt. 23. 20:55
 8/8 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy a szemész azt mondta a távolra nem jól látóknak javulhat a szeme. Viszont nem ezt tapasztalom hiába csak egy hónap de romlott
2019. okt. 23. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!