Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Ha minden nap megeszek répát,...

Ha minden nap megeszek répát, javulhat a szemem?

Figyelt kérdés

Olyan elszomorító,hogy ilyen fiatal korom ellenére csak azt érzem milyen rosszul látok. Minuszos a szemem. A szemüveget utálom hordani , kontaktlencséről szó sem lehet..

Mivel javithatnám a látásom?

2019. nov. 23. 17:00
 1/6 anonim ***** válasza:
A szemüveg mindenképpen. De a répa sem árthat☺
2019. nov. 23. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze! Láttál már szemüveges nyulat?
2019. nov. 23. 17:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Kackac,második.:)...

Hét ez nem segített. Esetleg ha tornáztatom? Ki kell költöznöm a tengerre, szemüveges tengerészt sem láttam még :)

2019. nov. 23. 18:24
 4/6 anonim ***** válasza:
És szemüveges pásztort sem. A répa nem fog megártani de lehet kapni könyvet ami latasjavítasról szól. Szemtornák vannak benne. Próbáld ki és írd meg hasznalt e. A szemüveg hordása nem javít a látasodon sőt árt. Az csak segiti a látást nem gyógyít meg. Mint ahogy sántat sem a mankó
2019. nov. 23. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért ártana a szemüveg? A sántának is árt a mankó?

Butaságokat írsz. Igaz hogy nem gyógyít a szemüveg, de szinten tud tartani. A sánta is nehezebben megy mankó nélkül. És hiába tornáztatja a lábát segítség nélkül nem fog javulni.

2019. nov. 23. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szem torna. Nekem bejött, másfél dioptriát javult a szemem tőle. Mondjuk én sokat csináltam, nem napi 10 percet.
2019. nov. 24. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!