Miért olyan, mintha szédülnék, mikor hordom a szemüvegemet?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam meg az első szemüvegemet. Olvasni jó, de miközben a szabadban vagyok, vagy otthon, mikor megyek, máris olyan, mintha szédülnék. Csak akkor jó, mikor mindig ugyanarra nézek, de amint másfelé fordítom a fejemet, máris mintha szédülnék. Dolgozni még fel sem mertem venni.2019. okt. 12. 10:01
1/6 anonim válasza:
Valoszinu hogy olvasasra van... nem rendes hordasra.
3/6 A kérdező kommentje:
Az Ofotértban csináltattam. Azért mentem a látásvizsgálatra, mert a munkahelyemen az éves alkalmassági vizsgálaton azt mondta a doki, hogy szemészhez kellene mennem. Én mentem is. Az Ofotértban azt mondták, hogy ez állandó szemüveg. Mikor ott megkaptam és feltettem, azt hittem, csak hozzá kell szoknom, mert soha nem volt még szemüvegem. De úgy néz ki, hogy nem tudok hozzászokni.
2019. okt. 12. 12:14
4/6 anonim válasza:
Pontosan hány napja hordod? Nem megy egyik pillanatról a másikra a szemüveg megszokása.
5/6 anonim válasza:
Menj vissza az Ofotértba és mondd el, hogy mi a panasz!
6/6 A kérdező kommentje:
Írtam e-mailt a doktornőnek és azt válaszolta, hogy kezdetben csak közeli dolgokat nézzek vele, úgy próbáljam megszokni. Na, majd meglátjuk, hogy mi lesz, hogy sikerül-e megszoknom.
2019. okt. 13. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!