Pár napja otthon mezitláb valahogy beleléptem egy tűbe. Akkor nem fájt, nem vérzett, szóval nem foglalkoztam vele különösebben.
Majd pár napja elkezdett sajogni. Alaposabban megvizsgáltam a fent említett tűt és a hegyéről letört egy apró darab ami nagyon valószínű, hogy a lábamban van most is.
A seb már szinte teljesen begyógyult, nem szívesen nyítnám fel magamnak a seb helyét.
Tudtok ajánlani valami házi praktikát aminek köszönhetően talán kilőki a szervezetem vagy ne szorakozzak ezzel és menjek el sebészetre?
Ne próbálkozz mert nem tudod mennyire van benne a tű illetve hogy mit érint. Valószínű szép lassan be fog gyulladni így erdemes minél előbb sebészetre menni mert aztan piszkosul fáj ha kiszedik. Illetve a tű tisztasága miatt én nem várnék sokáig el is fertőződhet.
2019. júl. 12. 21:37
3/7 anonim válasza:
Menj el a sebészetre. Ott adnak beutalót röntgenre. Ezután döntik el, hogy mi legyen a lábaddal?
2019. júl. 12. 23:35
4/7 anonim válasza:
Állj rá egy ipari mágnesre. Ha nincs ilyen, akkor orvoshoz kell menni.
2019. júl. 15. 16:18
5/7 szamo77db válasza:
Mindenképp jó lenne, ha látná orvos. Lehetőleg baleseti sebész.
2019. júl. 15. 16:29
6/7 Pedro401 válasza:
Szerintem ha beletört volna azt hamarabb észre veszed mint pár nap eltelte. Meg azt kilöki a szervezeted begyulad, szuró érzés kelt. Tapasztalat, én fémmel dolgozom és tudom milyen mikor a vasszilánk megszúr.
😊
2019. júl. 15. 16:41
7/7 A kérdező kommentje:
Mágnessel probálkoztam és lógott a lábamról, szóval benne van :) most dunszt kötéssel probálkozom aztán ha nem jön össze megyek az orvoshoz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!