Ervinbaba kérdése:
Tört már él a lábatok? Ha igen hogy?
Figyelt kérdés
2019. máj. 15. 08:26
1/8 anonim válasza:
Sportbaleset, bokám tört el. Nemrég.
2/8 anonim válasza:
Térdem tört el+sípcsont. Nagyon rossz,és már 5.hónspja,de még mindig nem az igazi:(
3/8 anonim válasza:
Fűrdőszobában estem egy hatalmasat..
4/8 anonim válasza:
Gyerekként a lábfejem. Biciklivel mentünk apukámmal án a csomagtartón hátul és a harisnyám lábfejét elkapta a bicikli kereke.
Ezt a malőrt megismételtem 12 évesen a nővéremmel is, bár akkor csak megrepedt :)
5/8 anonim válasza:
Tavaly szilànkos bokatörés plusz szàrkapoccsont törès.
6/8 anonim válasza:
Igen, kulboka toresem volt, a lepcson benaztam egyet es estem el magassarku szandallal...igy nyarara "csizmaban" leszek...
8/8 anonim válasza:
Én "áldott jó" gyerek voltam. A nyakamon kívül szinte mindenem volt már eltörve. Hidegfront esetén azt se tudom, mim fáj jobban. :-))
60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!