Tört már el lábatok? Ficamodott ki már bokátok? Többi infó lejjebb!
Figyelt kérdés
írjatok sztorikat, hogy hogyan törtétek el, vagy, hogy hogyan ficamodott ki lábatok! köszi válaszaitokat.2013. nov. 20. 17:11
1/7 anonim válasza:
Szia,nekem jégkorizásnál tört el a bokám :) majdnem 2 hónapig viseltem gipszet,és naponta véralvadás gátlós szúrtam a hasamba..:)
2/7 A kérdező kommentje:
hogyan? megcsúsztál? valaki ráment???
2013. nov. 22. 14:54
3/7 anonim válasza:
Igen, holnap egy hónapja, hogy eltörtem a bokám egy tornaóra folyamán. Most is éppen gipszben van a lábam (Járógipsz).
4/7 anonim válasza:
Az 1. válaszoló! Én is pont jégkorizás közben törtem el a lábam XD Csak én nekimentem a bátyámnak véletlenül és rosszul estem el! :D
5/7 anonim válasza:
Az előző vagyok.
Csak én nem kaptam szurit mert korhatáron vagyok (12) és, ha felpócolom a lábam és pihenek, akkor nem lesz semmi (ezt mondta az orvos) és még fekvőgipszem van.
6/7 anonim válasza:
Nekem a térdem ficamodott ki.Karate edzésen elestem és kibicsaklott.ELvittek kórházba,ahol hyelrerakták.3 hétig gipszben volt.Utána még két hétig sántikáltam.Kellett járnom gyógytornára is.
7/7 anonim válasza:
Igen,2 hete leestem a lóról,es reccs.. xD most fekvőgipszem van,majd lesz járó.nagyonnagyon fájt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!