Lábfejben elpattant valami majd szúró fájdalom?
Sziasztok! Egy hete már éreztem, hogy bizonyos mozdulatoknál olyan érzés van a lábfejemben, mintha húzná valami. 2 napja leléptem egy lépcsőfokról és éreztem, hogy valami ott elszakad és melegség illetve zsibbadás fogta el azt a területet. Azóta ha lépek szúró fájdalom a lábközéptől a mutató lábujjig. Pihentetéskor ég és zsibbad kissé. Semmilyen elváltozás nem látható. Valakivel történt ilyen? Ha történt akkor leírná mi fajta dolog ez? Nem nagyon akarok orvoshoz menni, mert sajnos a hónapban muszáj volt már egyszer. Válaszokat nagyon köszönöm!
20/L
Pedig most is el kéne menned!
Később biztos,hogy el kell,és csak rosszabb lesz,inkább most menj!
Igen, volt, méghozzá nem régen. Sérült volt a lábfejem, nem mentem el orvoshoz én sem. Öt héttel késöbb is fájt, egyszer csak fogtam egy nehéz zsákot, léptem vele egyet és éreztem egy kattanást. A 4-es lábujjam csontja a lábfejben szépen eltört, de úgy, hogy simán bementem még az orvoshoz is vele másnap, szóval nem éreztem nagyon gáznak. De igen, simán eltört.
Szóval doki! Én nem kértem gipszet, hanem 4500-ért kaptam rögzítőt. Kijöttek házhoz és kérték a lábam, tértől bokáig, meg a lábfejet is. Hat hétig rajtam volt, de még mindig fáj.
A láb viszi a legtöbb terhet, nagyon figyelj rá! Főleg a sarokra, meg az ujjakra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!