Elkezdett iszonyúan fájni a jobb talpam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Eddig még nem.volt ilyen , reggel még semmi bajom nem volt elmentem boltba ide oda . Hazajöttem majd egy lépésnél éreztem hogy fáj , majd egyre jobban. Meg most is akkor is már ha nem lépek rá. Tehát ha fekszem akkor is. Belülről van vmi tehát nem külső sérülés. Bekentem fastum gellel de nem lett jobb , sot talán még rosszabb is. Itthon akartam ma dolgozni de így szinte lépni is alig bírok. Mit tegyek?2019. júl. 1. 11:57
1/1 anonim válasza:
Mindenképp el kellene menni vele orvoshoz, hogy megnézze! Így látatlanban sajnos aligha fog tudni segíteni valaki :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!