Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mit csináljak, ha apám úgy...

Mit csináljak, ha apám úgy hátba vágott, hogy alig bírok felkellni, mert beszéltem, még telefonált?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy telefonál, de muszáj volt valit oldaszólnom anyámnak, hogy jöjjön, hallkan mondtam.

Ez meg teljes erőből hátbavágott. Elmebeteg. Nagyon fáj.

2019. jún. 4. 18:26
 1/5 A kérdező kommentje:

Múltkor az volt a baja, hogy miért kopog a cipőm, még telefonál, mert ki kellett mennem wc-re...

Meg "milyen bunkóság beszélni, még ő telefonál". De teljes erőból hátbab..szni az nem az, á nem...

2019. jún. 4. 18:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesne kikészít ez az ember, komolyan mondom...
2019. jún. 4. 18:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon fáj még mindig... Aztán ő van megsértődve...
2019. jún. 4. 19:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Idegbajos alakokat szokott zavarni a háttérzaj. Más problémája lehet és rajtad vezette le a feszkót. Max kerüld el, ne szólj hozzá.
2019. jún. 4. 21:26
 5/5 A kérdező kommentje:

Az hát. Idegbajos... Mindig is az volt.

Úgy tesz mintha semmi sem történt volna. Pedig nem csak éppen hozzámért, hanem teljes erővel hátba vágott.

2019. jún. 5. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!