Ha apám beverte az orromat és eltörött, akkor mit tudok tenni, ha nincs pénzem plasztikára?
2 éve volt. Akkor elmentem a háziorvoshoz, azt mondta, borogassam, meg szerinte nem tört el... Dehogy nem. Ott a jobbos nyoma.
22/l
Normális az apád, hogy igy pofán vágott,hogy az orrod is eltörött!?Viszont ha eltörött volna,gondolom akkor fájna nagyon.Meg kell röntgeneztetni és megnézni, hogy valóban eltörött-e.
Miért csinálta ezt veled, rossz fát tettél a tüzre?
Valóban eltörött, kitapintható és görbe.
Viszont nincs pénzem megcsináltatni. Mijt mondtam 2 éve volt, akkor vérzett és fájt, meg egy ideig "recsegett", mikor hozzáértél, vagy nyomogattad, de azt momdta a háziorvos, nem kell vele semmit se tenni.
Negbuktattak az egyetemen egy tárgyból. Oh, hetekig nem hallottam a fülemre, mert szétcsapta. Amikor anyám meg elmondta neki, akkor bejött és addig ütötte a számat, hogy felszakadt és minden tiszta vér volt...
Lehet m9ndani, hogy kamu, nem az. Az orvosoknak hazudtam, természetesen "megérdemeltem" és azóta is fenyeget, hogy megismétli, bármire képes. Ha rájönne az ideg, nem csak fenyegetne, hogy agyonver, hanem meg is tenné.
Az orvosnak nem kellett volna hazudni. Ennyi eszed lehetne, hogy nem véded a bántalmazót, de ez más téma. Vannak akik áldozattípusok.
Kérdésedre válaszolva talán az orvos tud segíteni, vagy pszichológus. Plasztikát lehet tb alapon is csinálni, ha indokolt. Bár 2 év után nem hiszem, hogy foglalkoznak vele, így marad a maszek. Gyűjts pénzt.
"Egyébként annyira azért egy orrplasztika nem kerül sokba"
De, annyira sokba. És zavar, örökre meg nem leszel fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!