Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ortézissel öltözni?

Ortézissel öltözni?

Figyelt kérdés
6 évesem eltörte a könyökét. Nem gipszet kapott, hanem rögzítő sínt, un ortézist. Ez semmilyen hosszú ujjúba nem fér bele. Viszont a doki elengedte oviba, meg hát amúgy is kell levegőre vinni, viszont most elég hűvös van, nem tudom hogy oldjam meg, hogy ne is fázzon meg, de azért ne is nézzen ki hülyén.. Akinek volt már ilyen tapasztalata, hogyan oldotta meg?
2019. ápr. 29. 11:48
 1/2 Skatebird ***** válasza:

Szerintem nem igazán fontos, hogy ilyenkor hogy néz ki az ember, csak az, hogy meggyógyuljon, szóval nagytestvér vagy szülő pulcsija teljesen rendben van, ha nagyon hideg van.

Ha csak kicsit, szerintem érdemes beáldozni egy saját pulcsit, mert jó, ha kilátszik az ortézis, így figyelnek rá környezetében lévők, hogy ne lökjék meg, stb.

Ha a végigvágod a pulcsi ujját hosszában, és a végére varrsz egy gombot vagy patentot könnyü belebújni és mégsincs teljesen szabadon. Esetleg a könyökéhez egy szalagot, amivel meg lehet kötni, hogy ne lobogjon.

Jobbulást az Gyerkőcnek!

2019. ápr. 29. 17:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2019. ápr. 30. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!