És neked meddig kell még gipszben lenni? Szerinted várható, hogy lesz járógipszem?
2019. jún. 29. 22:17
22/31 anonim válasza:
Az egész nyarat így töltöm, gipszlevetel augusztus 30. A bal labamra valamilyen műanyag gipsz fog kerülni utána még 4 hetre, de azt mondta az orvos hogy mankóval fogok tudni járni azzal. Könnyebb elvileg ez a műanyag amivel kotozni fognak mint ezek a hatalmas gipszek, bár ebben csak feküdni szabad és így most nem tudok úgysem mozdulni se.
2019. júl. 1. 13:22
23/31 anonim válasza:
Ilyen műanyag gipsze volt valakinek?
2019. júl. 1. 13:23
24/31 anonim válasza:
Nem jó ezt olvasni, félek, hogy rám is ez vár. De akkor te legalább már látod a végét. Neked segít valaki? Én nem nagyon tudom ellátni magam :(
2019. júl. 2. 18:11
25/31 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
2019. júl. 3. 09:00
26/31 anonim válasza:
Augusztus 30-ig lesz rajtam szóval hiába látom a veget az meg 2 kemény hónap így agyhoz kötve tökig gipszelve.
Egyáltalán semmit nem tudok csinálni, a labaimat a parnakrol leemelni sem, combig gipszelve fizikai képtelenség lenne felállni is.
Barátnőm segít és a családban van egy ápoló aki jár hozzam napközben. Ez van, teljesen magatehetetlen vagyok.
A kor nem tudom miben számít, de 31 eves vagyok.
2019. júl. 3. 13:40
27/31 anonim válasza:
Én is így érzem, párom próbál segíteni, nálunk talán annyi a segítség, hogy ő az erősebbik nemű. Ha felülök azért a kezeimmel arrébb tudom tenni a lábaim, de nagyon más nem megy. Én 26 vagyok.
2019. júl. 4. 16:48
28/31 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem, mert próbáltam elképzelni, hogy milyen helyzetben lehettek. De örülök, hogy mindkettőtöknek van segítsége! Mielőbbi teljes gyógyulást nektek!
2019. júl. 5. 16:00
29/31 anonim válasza:
Én kaptam járógipszet! :) Mondjuk cserébe betettek a két lábam közé egy távtartót, de házon belül járókerettel már igazi kis fürgeség vagyok :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!