Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ha gipszbe kell tenni hogy...

Ha gipszbe kell tenni hogy fogok járni?

Figyelt kérdés

Iszonyat nagyot estem a lépcsőrol, nagyon faj mindket térdem és az egész lábam, hajlitani nem tudom csak par centire.

Megyünk a balesetire de felek hogy gipszelni kell.

Mindkettőt egyszerre nem gipszelik be ugye?

Honnan tudhatom hogy ez törés e?

Csak akkor kell gipsz ha törés?

És ha gipszbe tesznek hogy fogok tudni járni vagy egyáltalán hazamenni?

Most bevisznek majd mert nem tudok állni sem de remelem nem törés.

2019. ápr. 23. 21:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Hú akkor jó nagyot eshettél. Utána még lesz gyógytorna is, mert teljesen elfognak satnyulni a lábaid, tapasztalat. Legalább pár hónap és túl leszel rajta, ekkora esésnél szerencse hogy csak ideiglenes a tolószék. Jobbulást!
2019. ápr. 24. 08:31
 12/31 anonim ***** válasza:
Sajnálom...Az jó, hogy műteni nem kellett! Èn is töréssel kinlódom,már lassan 16.hete, és még csak 4.hete terhelhető 20-kg íg egyenlőre. Te is meg fogsz gyógyulni, igaz sok tűrelem kell hozzá, de el fog telni az idő. Milyen csont tört? Sípcsont, boka vagy más? Sok tűrelmet és gyors felépülést kívánok neked. Tudom mit érzel, én lelkileg is nagyon ki voltam készülve.:(
2019. ápr. 24. 10:54
 13/31 anonim ***** válasza:
Katétert kaptál?
2019. ápr. 24. 14:09
 14/31 anonim válasza:
Engem nem engedtek haza 2 gipsszel, azt mondták otthon nem lehet ellátni.
2019. ápr. 24. 17:09
 15/31 anonim ***** válasza:
Hát ez az.El nem tudom képzelni,mi lesz vele otthon.Állandóan kell mellé egy családtag,aki gondoskodik róla.Nem lesz egy könnyű menet.Sajnos!
2019. ápr. 24. 19:02
 16/31 anonim ***** válasza:

Jesszus ég.

Uhh igen ahogy valaki írta, a katéter is biztos csodás lesz...

Most ilyen széria van, mindenki elesik azt töri mindenét... Rengeteg ismerősöm járt így erre itt is mindig ezt olvasom.

2019. ápr. 24. 21:12
 17/31 anonim válasza:
Még gipszben vagy? Én egy motoros baleset miatt kaptam szintén 2 gipszet a lábamra. 3 hét kórház után engedték haza... Van bármi javaslatod?
2019. jún. 4. 22:24
 18/31 anonim ***** válasza:

Igen, ma vagyok pont 7.hete gipszben. Pénteken visznek be kontrollra, de orvos ismerősöm szerint 8 het után tuti nem veszik le a gipszeket max át fognak gipszelni, mert a combjaimnal már picit laza a gipsz.

Neked meddig érnek a gipszek? Térdig vagy szinten combig?

Én így rettenetesen szenvedek, gyakorlatilag a labaimat emelni se tudom, talptol tökig be vannak gipszelve. Magasra kell polcolni őket mert különben dagad es faj.

Toloszekbe át egyedül nem is tudok ülni csak segítséggel de abban nem is tudok meglenni sokáig mert elkezd dagadni mindkét lábam.

Szigorú fekvés neked is?

2019. jún. 11. 11:31
 19/31 anonim válasza:
Akkor meg volt az átgipszelés? Nekem nem tudom lesz-e... de már most vagy 100x beleizzadtam és kezd büdösödni. Combig vagyok én is, csak a lábujjaim vannak kint. Én párnákat rakok alá, de kényelmetlen mindenhogy, fáj is dagad is, viszket is. Nagyon nem tudok menni semerre, úgyhogy fekvés igen. Te kaptál tólószéket otthonra? Jó neked! Én ágy, vagy ha vizsgálat akkor betegszállító :/
2019. jún. 21. 20:58
 20/31 anonim ***** válasza:

Kaptam toloszeket de csak akkor ülök benne ha a kórházba kell menni.

Már atgipszeltek közben igen. Fel napot feküdtem felkotott lábakkal a gipszeloben amíg szaradtak a gipszek rajtam :/ láttam par durva dolgot és azt mondom meg ezt is ki lehet bírni hogy mindkét lábam tokig gipszben.

Ott láttam olyat akinek motorbaleset után mindenét begipszeltek. Két gipsz a lábára combig és kettő a kezére vallig. Úgyhogy örüljünk hogy aránylag jól megúsztuk.

2019. jún. 29. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!