Létezik, hogy el vannak fordulva a lábfejemben az ízületeim?
Előre bocsátom, hogy jártam orvosnál, kettőnél is a problémával, és nem tudtak igazán mit mondani, csak megállapították a gyulladást, és tüneti kezelést alkalmaztak. Egyik sem tudta sem az okát, sem a megoldást.
Ha leülök törökülésben, és összeérintem a két talpamat, akkor a két lábfejem nem szimmetrikus, ráadásul az egyik sokkal lazább, vagyis jobban mozog, ha a talpamnál megnyomom, a másiknak van némi ellenállása. A problémám pedig az, hogy mozgásra (sima gyaloglásra) be szokott gyulladni a boka alatti ínszalagom, ilyenkor fáj és ég.
Pihentetésre, krémekre, fizikoterápiára javul, de ez a lábfej aszimmetria megmarad, és mozgásnál újra kezdődik. Lúdtalpat, harántsüllyedést mind a két orvos kizárta (traumatológus, ortopédus)
Előzményként volt egy balesetem, egy bokaszalag rándulásom, ami már azóta rég meggyógyult.
Van valakinek valami ötlete, jótanácsa, mi lehet ez, mitől alakul ki, hová fordulhatok, bármi gyógymód, ráolvasás :-) valami, ami segít? Mert ez nem állapot, ez az állandó égő, húzódó bokafájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!