Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Műtét utáni heg eltüntetésére...

Műtét utáni heg eltüntetésére mit javasoltok? Dermatix ultra gél vagy tapasz, mepiform tapasz, zeraderm gél, contarctubex gél, Aloe First, aloe vera msm gél, Bioptron lámpa, körömvirág kenőcs. Varrat szedés után hány nappal lehet használni ezeket?

Figyelt kérdés

#műtét #heg #műtéti heg #műtéti heg eltüntetése
2019. jan. 17. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
69%
Semmit. Ezek mind penzkidobasok.
2019. jan. 17. 22:21
 2/4 anonim válasza:
Azonnal lehet használji. Nekem a sebész koromviragkremet v mas zsíros krémet ajanlott, mert puhitja a sebet. A mepiformmaal sajnos nincsenek jo tapasztalataim, viszont a sudocrem szepen hamosit. A heg eltunese leginkabb attol fugg, milyen a borod, van akinek szeben gyógxul, valaki hajlamos a hegesedesre. Nekem pl. Most úgy néz ki, nem is a heg, hanem a két oltes marad majd meg. A heg gyonyoru kb. 13 cm, de alatta es felette van ket kis dudor.
2019. jan. 22. 05:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Mellem szoptatásnál körbe repedt, contratubexel kentem, szinte láthatatlan lett a heg. 2 hónap alatt világosította ki a vörös csíkokat.

Égési sérült felületre, Bioptron lámpánál nincs jobb. Azonnal lehet használni minden bőrsérülésen. Nem véletlen használják a kórházakban is!

2019. jan. 27. 15:25
 4/4 anonim válasza:
Egyet értek az előttem válaszolóval. A contratubex sokat segít. Műtét után én is ezzel kentem a sebemet.
2019. júl. 27. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!