Kaptam egy kötést a vállamra (vállficam miatt), meglehet valahogy oldani, hogy a pólóm felett legyen?
Figyelt kérdés
Mindenki engem néz a suliban, utcán, mintha nem lenne karom, mivel a pólóm alatt van, ilyen a kötés, hogy nem tudom alávenni a pólóm.2019. jan. 4. 18:44
1/7 A kérdező kommentje:
fogalmam sincs, h mi lenne a megoldás, mert napvégén meg nyilván levenném a pólóm, tudnátok ajánlani vmit?
2019. jan. 4. 18:45
2/7 anonim válasza:
Letekered, felveszed a pólót és visszatekered. Mondjuk úgy fogsz kinézni mint egy idióta. Ebben a hideg időben lehetőleg még a dzsekit is vedd alá!
3/7 A kérdező kommentje:
ilyen a felépítése a kötésnek.
ha leveszem a kötést és felveszek egy pólót nem fog kimenni a vállam?
2019. jan. 4. 19:41
4/7 anonim válasza:
Ha ilyen rögzítő is, mint a képen, akkor úgy, ahogy a képen van, feltéve, ha nem akkora a fájdalom, hogy sehogy sem tudod felvenni a pólód. Vagy egy rendes kötés (géz,fásli) szerű kötés így megcsinálva?
5/7 A kérdező kommentje:
igen, fáslis az enyém
2019. jan. 4. 19:46
6/7 anonim válasza:
Hú, akkor szerintem nincs más megoldás, kivéve, ha szerzel egy olyat, ami a képen van, mert ezt nem lehet kívülre rakni. Meddig kell, hogy rajtad legyen? De amúgy ne aggódj, aki megbámul, azzal ne törődj, aki pedig rákérdez, tudja,mi történt, miért van így.
7/7 Horváh Péter válasza:
Szerintem elmondta a doki, hogy a kötést TILOS levenni. A szalagok, izmok, porc stb gyógyulásáig rögzíti a karodat pozícióban. A napi 2 levétel öltözködéshez nagyon rossz ötlet. Komoly következményei lehetnek. Újbóli ficamok/műtét... mi a rosszabb? Ha pár idióta megnéz 2-3 hétig vagy ha műteni kell a szövődmények miatt?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!