Be ütöttem a fejem hátul mindenképp kell vizsgálat?
Figyelt kérdés
Se szédülés se émelygés, csak a helye fáj. De púp sincs. Csak félek.2018. dec. 26. 21:03
1/5 anonim válasza:
Van valaki a közeledben? Jó lenne, ha nem lennél egyedül. Az eszméleted nem veszítetted el? Ha van veled valaki, akkor jó lenne, ha óránként megnézné a pupilládat (az a jó, ha egyforma mindkettő és fényre reagálnak). Nyilván most este van, de az sem ártana, ha éjszaka egyszer felkeltene, hogy nem vagy-e túl aluszékony. Ha lett valami bajod, az 24 órán belül kijön, ezért jó lenne, ha nem lennél egyedül. Az, ha nem volt eszméletvesztés, hányás, szédülés, jó jel. Aludj kissé felpolcolt párnán. Ha nincs a közeledben senki, akkor kérj meg egy barátot, hogy hívjon fel, mielőtt elalszol, és reggel is, minél korábban.
2/5 anonim válasza:
Előző voltam: ha szabin vagy, akkor holnap maradj ágyban, kerüld a mozgást, sok olvasást, telefonozást, próbálj meg minél többet pihenni. Inkább hallgass zenét, rádiót.
3/5 anonim válasza:
Ha nincsenek azok a tünetek, amiket említettél, akkor valószínűleg nincs agyrázkódásod. Azért ha valami furcsát tapasztalsz, természetesen menj el orvoshoz, de valószínűleg nem lesz semmi bajod.
4/5 anonim válasza:
Én hányszor bevertem a fejem életem során még agyrázkódásom is volt de sose mentem orvoshoz. Fájt a helye émelyegtem de elmúlt pár nap alatt. Jól néznék ki állandóan szaladgálnék az ügyeletre mert bevertem a gerendába meg ilyenek. Vannak nálam betegebb emberek nem veszem el tőlük a helyet.
5/5 anonim válasza:
Ha más tüneted nincs, csak a helye fáj, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!