Sebbe nyomott orvosi ragasztóval mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Előző hét kedden (most pèntek van) egy szerencsétlen konyhai baleset során megvágtam az alkarom. Kb másfél centi hosszan volt mély a vágás. A traumatológián valamilyen lila ragasztót nyomtak vele, amelynek az állaga és a hatása is olyan, mint a pillanat ragasztóé. Pár másodperc összenyomás után egyberagadt a seb két széle. Kaptam rá osszehúzó ragasztót is. És a figyelmeztetést, hogy egy hétig ne érje víz. Ma szedtem le az összehúzó ragasztót, viszont ugye ez a pillanatragasztószerűség meg van keményedve a tetején. Ezzel mit kell tenni? Le kellene mosni, vagy csak hagyjam rajta? Egyáltalán valakinek volt mát így ragasztva sebe?2018. dec. 14. 19:15
1/1 anonim válasza:
Hagyd rajta, ne piszkáld. Funkcióját tekintve olyan mint a varr. Le fog kopni apránként, csak ne tépkedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!