Rendbe jöhet el?
Figyelt kérdés
1 hete volt egy balesetem! Részleges bokaszalag szakadást állapítottak meg! Ma volt a kontroll, már csak rögzítőm van! Kicsit fáj vagy nem is tudom.....zsibbad benn a lábam! Ez normális? Meggyógyulhatok?2018. nov. 29. 15:51
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg túl szorosra állították/állítottad a rögzítőt. Lazíts rajta egy kicsit - de tényleg csak kicsit, mert ha lötyög, akkor nem sokat használ.
Nem tudom, mit mondott a doki amúgy, de még egy hétig bármiféle terhelés tilos, és az a legjobb, ha folyamatosan polcolod. Ha fáj, kenegetheted Flectorral vagy valami hasonló krémmel. (Nekem igazán az Aloe Vera növény jött be, a cserépből csíptem le mindig megfelelő mennyiséget.)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz!
2018. dec. 11. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!