Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lehet izomhúzódás?

Lehet izomhúzódás?

Figyelt kérdés

Múlt héten szörnyű izomlázam volt, alig bírtam járni, de átment. Viszont tegnap letérdeltem valamiért, és a combomban olyan volt, mintha megszakadt volna egy izom. Azonnal felálltam, de most nagyon nehezen tudom behajlítani a lábamat, ha meg sokáig behajlítva hagyom, akkor kiegyenesíteni nem tudom.

A combom elülső felén van a sérülés térdtől felfele, kb. középtájon. Érintésre is fáj.

Mit tegyek? pihentessem vagy forduljak orvoshoz?

2018. okt. 21. 20:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Így 16 évesen már egyedül is tudsz menni orvoshoz. Más nem marad hátra, hacsak nem vagy mazochista.
2018. okt. 21. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:

1-es honnan tudod hogy 16 éves?

Kérdező: én a helyedben vennék sportkrémet gyógyszertárban és naponta kenegetném van 5ször és pihentetném ezerrel...

értsd: fekvés és mobilozás egész nap, és ha menni kell akkor ne hajlítsd be :D

Izomszakadás tuti nem mert akkor nem itt írogatnál :)

Szerintem "sima" izomhúzódás mert gondolom csináltál valamit amihez nem volt hozzászokva a combizmod.

(emelkedő, bringázás)

2018. okt. 21. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!