Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » SOS valami bele ment a szemembe?

SOS valami bele ment a szemembe?

Figyelt kérdés
Valami a szemem külső rétegén (azon az "üveg" lapon) van látom is ha tükörbe nézem valami kis idegen test és nagyon iritálja szememet nem jön ki sehogy csillog is picit lehet egy üveg darab ! Anyukámék ki röhögtek mert hogy ők nem látnak semmit én kristály tisztán látom hogy a külső rétegen van valami idegen test ügyeleten el látnak ezzel ?

2018. szept. 1. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen. Csillámporból származó darab is okozhat ilyet.
2018. szept. 1. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem egy apró kis hólyagocska? Olyan nekem volt már párszor, hideg vizes borogatásra visszament. Ha idegestest, akkor ki kell jöjjön ha átöblíted a szemed.
2018. szept. 1. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Ügyeleten lehet várakozhatsz jó pár órát.
2018. szept. 1. 14:22
 4/9 A kérdező kommentje:
bocsi kihagytam 19/F muterék nem látják hogy lenne ott valami de lefotoztam igy már látványosabb és onnan látni hogy a külső részen van hogy belül látod az árnyékát
2018. szept. 1. 14:23
 5/9 A kérdező kommentje:
2018. szept. 1. 14:24
 6/9 A kérdező kommentje:
a képen látszik már amennyire le tudtam fotozni mintha valami kis fém por lenne oldalról világitva csillog is esélyes hogy tegnap ment bele mert voltam műhelyben probáltam ki mosni ugyan úgy ott van és iritálja a szemhélyam ha pislogok
2018. szept. 1. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyen lehet, hogy fémpor. Rengeteg műhelyben dolgozó férfinál van ilyen. Sokaknál be is tokosodik és MR/CT vizsgálatnál vesszük észre, hogy ott van. A szemészeten meg tudják nézni, hogy pontosan mi az. Mindenképpen menj el megnézetni!
2018. szept. 1. 14:39
 8/9 A kérdező kommentje:
az lesz bemegyek a szemészeti ügyeletre
2018. szept. 1. 14:40
 9/9 A kérdező kommentje:
na végül kiszedték jól gondoltam fém szilánk volt nem fájt egyáltalán tűvel ki piszkálták adtak azért szemcseppes érzéstelenitőt picit gyulladt maradt a szemem de kaptam szemcseppet ha bárki ilyet tapasztalat nyugodtan menjen az ügyeletes szemészetre pár másodperc alatt kiszedik fájdalom nélkül
2018. szept. 2. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!