Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » S. O. S valami bele ment a...

S. O. S valami bele ment a szemembe?

Figyelt kérdés
Sziasztok ugy érzem valami bele ment a szemembe nagyon szúr de semmi nem látszik sehol sem megnezettem az egész családdal ! 2 napja kínoz mit tegyek? Valamilyen szemcsepp ? Vagy bármi? Szemeszeti sajnos nincs a városunkban :( csak messzebb sajnos nincs lehetősegem felutazni ma . Valami ötlet addigis ?
2016. dec. 4. 07:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszertár van? Ha igen,akkor vegyél Ophylosa szemcseppet és használd azt,de minél előbb el kéne menni rvoshoz!
2016. dec. 4. 07:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem száraza szemed? Az is okozhat ilyen érzést, azon műkönny segíthet. Próbáld ki, de ha nem javul, akkor holnap menj szemészetre.
2016. dec. 4. 08:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Elég száraznak érzem és az tény h mikor megdörzsöltem es könnyezni keztem jobb erzes volt de akkor nem mind a kettő szememen érezném ? Vagy lehetséges h csak az egyik száraz ?
2016. dec. 4. 08:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is csak az egyik szemem száraz, az nem termel annyi könnyet valamiért, abban szoktam csak cseppenteni.
2016. dec. 4. 08:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Persze szúrhat belső árpától is, vagy ha van egy kis gyulladás.
2016. dec. 4. 08:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat cseppentek a szemembe és mindenképp elmegyek hétfőn szemészetre !
2016. dec. 4. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!