Kezdőoldal » Egészség » Szemproblémák » Valószínű vas por ment a...

Valószínű vas por ment a szemembe, nem lesz baj ha várok hétfőig?

Figyelt kérdés

Voltam be a sürgőségire, mivel 2 napja nagyon begyuladt a szemem, fáj is, fényre nagyon érzékeny.

Kérdezte a doki nem-e ment valami a szemembe, mondtam neki én nem tudok róla. Erre mondja van valami benne, adott egy kis lidokain cseppet, és kiszedte. Azt mondta vas por lehet benne. Ez reális lehet mivel pénteken vasat vágtam, és lehet nem volt épp rajtam szemüveg (védő) és belemehetett anélkül hogy észre vettem volna.

Mondta a doki hogy hétfőn menjek be a szemészetre mert lehet maradt még benne.

Nos, ahogy hazajöttem, látom a pupillám mellett a hártyán, van egy fekete valami, valszeg szintén vas por, ami nem mozdul, tehát beleéghetett a hártyába. Próbáltam kiszedni én de nem megy. Nem lesz ebből baj hogy csak hétfőn megyek vele szemészetre? vagy menjek vissza a sürgőségire hogy szedjék ki?

2016. júl. 2. 14:40
 1/2 A kérdező kommentje:
látás romlás is van, de ez valszeg a gyulladástól. Homályos, fátylas látás.
2016. júl. 2. 14:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát csak egy tipp, vegyél műkönnyet (nem tudsz vele ártani), és csöpögtess bele a szemedbe. Hátha kimossa. Ha nem, akkor vissza kéne menned, mert ahogy pislogsz még karcolhatja is a szemedet.
2016. júl. 2. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!