Mi lesz velem ekkora vérömlenyekkel?
Figyelt kérdés
Baleset után a jobb combomon végig be van duzzadva, kb kétszer akkora mint a másik.De nem csak a comb hanem még a csipőm,derekam is duzzadt. A másik oldalon pedig a fenekem és egy kicsit az alatt a combom. Hatalmas vérömlenyek. Orvos azt mondta felszivódik. 10 napja történt, és azóta is óriási, éppen hogy valamennyire szineződik.
Ha nem szivódik fel mi lesz? Felvágják és leszivják?
2018. aug. 27. 13:54
1/7 anonim válasza:
Felszívódik. Jópofa. Nekem "csak" egy szalagszakadásom volt, hatalmas vérömlennyel. Nekem a Liotont írta ki, hogy azzal kenegessem. Szerintem próbáld ki!
2/7 A kérdező kommentje:
aha hát mondom kb ketszer akkor a jobb combom, és ez a duzzanat a térdemtől a derekamig ér..
2018. aug. 27. 18:46
3/7 A kérdező kommentje:
Hát ma voltam kontrollon, nem szivódik fel, pénteken műtét és utána még bennem lesz egy cső. Hétfőn jöhetek haz ha minden oké.
2018. aug. 29. 11:32
4/7 anonim válasza:
Az a "vicces", hogy ez magától nem annyira szívódik fel, pláne ha ekkora a baj. De ezt az orvosnak tudnia kellene. A Liotont próbáld ki, bár ennyi idő alatt nem tesz csodát, de hátha segít valamit. Jobbulást!
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ő is úgy mondta mikor hazaengedett múlthét pénteken, hogy 50-50 hogy felszivódik-e. Most megnézte azt mondta le kell szivni, szóval holnap visszafekszem egy pár napra.
2018. aug. 29. 12:00
7/7 A kérdező kommentje:
Hát ezek után ezt már csak kibirom, 2db 2cm-es bemetszés meg a cső bennem 2 napig. De ha azon túlleszek akkor már a bokatörésem gyógyulási idejének is eltelik a fele.
2018. aug. 29. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!