Mit csináljak ekkora vízhólyaggal? (Lent)
Figyelt kérdés
Tegnap 3 órát sétáltam saruban és 4 cm-es oriási vízhólyag lett a talpamon.Kilyukasztottam de leszedtem a bőrt is és rájöttem hogy igy nagyon lassan fog gyógyulni.De viszont piszkosul fáj rásem tudok lépni olyan érzékeny ott a bőr.Nem tudnátok ajánlani valami a hülyeségem ellen hogy annyira ne fájjon?2015. aug. 29. 23:54
1/3 anonim válasza:
Hámosító kenőcs. Alsol vagy Bepanten.
2/3 anonim válasza:
ha nem szedted volna le, akkor vízhólyagtapasz
most már csak annyit tudsz csinálni, hogy lefertőtleníted és nappal raksz rá tapaszt- én előregyártott steril lapot ajánlok, saját tapasztalatból a medipore 6×7 cm-es sima tapasza marad fent a sarkon
éjszaka szedd le, és hagyd szellőzni - vagy tegyél rá gyulladáscsökkentőt
alapvetően az elsőnek igaza van, de saját tapasztalat, hogy szart se érnek a hámosítók, viszont gyulladást azt csinálnak, ha túl vastagon sikerül bekenni vele - bepanthen jó lehet, de azt is csak vékonyan kend fel...
amúgy meg akármit csinálsz 2 napig úgy fog fájni, hogy legszívesebben üvöltenél
3/3 A kérdező kommentje:
Igen nagyon faj elviselhetetlen de nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
2015. aug. 30. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!