Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lábtörés miért vet véget a...

Lábtörés miért vet véget a balett karriernek?

Figyelt kérdés
Szóval már többször hallottam, hogyha egy balett-táncos lába eltörik, vége a pályafutásának. Miért nem tud felépülni valaki a lábtörésből?
2018. júl. 26. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nagyon igénybe veszi a lábat a balett, tökéletesnek kell lennie hozzá.
2018. júl. 26. 13:08
 2/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Ha összeforr, akkor ott erősebb lesz a csont. Miért ne lehetne balettozni utána? Attól függ milyen törés.
2018. júl. 26. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én jelenleg 35 éves vagyok. 9 éves koromban tört el a bal könyököm,és repedt végig a felkarcsontom. 2x műtötték,de nem lett olyan,mint régen. Hamar fárad,gyenge. Ha a fejem felé emelem,zsibbad. Megérez minden frontot. Nincs olyan erő benne,mint a másik karomban. Talán ezért hallottad ezt. Mert már sosem lesz a régi egy törött csont,bárhol is van.
2018. júl. 26. 21:31
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
79%
Ez nem igaz. Egy törött csont simán tud gyógyulni teljesen, de persze van kivételek. 30 év múlva már egy törésnek nem szabad időjárásra érzékenynek lennie, max pár év, ha meg igen, akkor ott valami más van.
2018. júl. 26. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Valami más? Mi lenne? Ez hülyeség...a frontérzékenység megmarad. Volt már valamid eltörve,utolsó? Vagy csak a tankönyvet ismétled? Mert én tapasztalatból beszélek sajnos.
2018. júl. 27. 06:35
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Én is, sőt műtétem is volt.
2018. júl. 27. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!