Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Spicc pár másodpercig?

Spicc pár másodpercig?

Figyelt kérdés

ha valaki szeretne pár fotót spicc-cipőben, lehet valami baja belőle?

mármint h sosem balettozott meg semmi, de néhány kép erejéig spiccel?

2014. márc. 12. 17:11
 1/4 anonim válasza:

Hát... Ezt a balettosok több évig tanulják! Nem egyszerű megállni spicc cipőben,mégha csak pár másodpercről is lenne szó!

Meghát,kezdjük ott,hogy ha valaki vesz egy spicc cipőt,nagyon nem mindegy,hogy milyet vesz. Az első vásárlásnál kb 1 óra elmegy a méretvétellel:D

+ egy normális cipőt 10 000 alatt nem kapsz.:/

Szóval szerintem gondold,meg!:)

Ha nem elég erős a bokád,akár baleset is érhet!!!

Én nemet mondok,mivel egy ideje már balettozok és tudom mit beszélek,de te tudod!:)

2014. márc. 15. 21:07
 2/4 anonim válasza:
Nem ajánlatos ha még soha nem balletoztál szép látvány az biztos de ugyanolyan fájdalmas is én csak tudom 5 éve lassan 6 éve klasszikus balettozom szóval a válasz nem
2014. márc. 18. 18:40
 3/4 hosszúhajú ***** válasza:
veszélyes, pláne ha nem melegítesz be, és még plusz nem értesz hozzá. barátnőm kipróbálta pár másodpercre az enyém, két oldalt fogtuk, úgy kapaszkodott, aztán ordított, aztán a talpára állt, mert nem bírtuk tartani. ha gyenge a bokád, meg se próbáld!
2014. ápr. 11. 02:44
 4/4 hosszúhajú ***** válasza:
na azt lehagytam hogy azért is necces, mert nem tudod hogy kell megkötni, és ha rosszul kötöd meg, vagy lazán, kifordulhat a lábad.
2014. ápr. 11. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!