Lehet nagy baj? Vagy csak túl kombinálom
Figyelt kérdés
Tegnapi nap folyamán zakóztam egyet a betonon..a térdemre estem rá,akkor nagyon fájt 18 éves letemre bekönnyeztem es kb 3 percig a foldon maradtam..azután csillapodott a fájdalom de nagyon érzékeny a térdem..nem tudok aludni mert rettentően fáj ha az ágy vagy akár a takaró hozzá ér..Ha a nadrágot veszem fel azis kellemetlen..igaz van rajta kisebb nagyobb horzsolás,de nem hiszem hogy ez okosna kellemetlenséget..kicsit elvan szinezödve és dagadtabb a másik lábamnál..ha mozgatom recseg benne a porc.Törést kizárnám,de más esetleg lehet ami miatt muszáj lenne az orvos?(Azert nem.szeretnék rögtön az ügyeletre menni mert elég bunkóak és ha meg nincs semmi kinevetnek,hogy ennyiért mért jövök oda) Köszönöm szépen aki tudna választ adni nekem!2018. júl. 19. 20:17
1/4 A kérdező kommentje:
Ja! És mozgásban nem gátol csak a gugolás kellemetlen,meg ha valami hpzzá ér.
2018. júl. 19. 20:18
2/4 anonim válasza:
Ezzel sürgőssègire nyilván nem kéne menni, hiszen tegnap történt.
Viszont holnap keresd fel a háziorvosodat, valószínűleg adni fog egy beutalót röntgenre és akkor kiderül, hogy mi van a térdeddel.
3/4 anonim válasza:
Repedés, ronda zúzódás simán lehet, én a helyedben elmennék egy röntgenre. Normális, hogy így fáj, sok az ideg is ott és kevés a hús, ami felfogja az ütést. Én két éve estem egyet térdre egy lépcsőn, a mai napig beszúr a fájdalom, ha úgy térdelek... szóval nehezen gyógyulnak.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!Mindenképp orvos lesz mert iszonyat fáj!Szép estét!
2018. júl. 19. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!