Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » 3 hete kiment a térdem, de...

3 hete kiment a térdem, de valami nincs teljesen rendben, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Edzettem lábra, majd ezt követő nap az erdőn voltam gombászni, s egy roszz lèpést követően kiment a terdem. (Gondolom az edzés is közrejàtszott) 2nap múlva begipszelték az orvosok szarakodtak (végül elmentünk Nagyvàradig) dehàt ez Romània.Miutàn levették a gipszet fàjt, és nem tudtam hajlítani, de estére enyhűlt. Jelenleg ha megpróbálok (finoman) szaladni olyan mindha a beteg làbam nem lenne egyben,nem is tudok.Még 1kicsit dagadt és hasznàlok térdvédőt s ha nyomogatom a térdem oldalon, vagy ha behajlitom a combomig akkor fáj..s a járásom is fura egy kicsit.

Ez normális?Kell még neki idő?

2018. júl. 18. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kérj beutalót a háziorvostól gyógytornára. Nekem az segített, attól lement a duzzanat. Utána még pár hónapig kineziológiai tapaszt használtam. (Nekem egyszer le is kellett szívni a térdemből a folyadékot.)
2018. júl. 18. 11:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mr-re kéne menni mert lehet, hogy elszakadt egy szalag a térdedben az pedig magától az eletben nem gyógyul meg.
2018. júl. 18. 11:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2018. júl. 18. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!