Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Lábfej sérülés, mi lehet ez?

Lábfej sérülés, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Tegnap trambulinon rosszul ugrottam és a lábfejemre érkeztem. Abban a percben egy hatalmas fájdalmat éreztem,ami 1 perc után elmúlt.

Én hülye tovább ugráltam.

Másnap (ma) reggelre bedagadt és fáj,mehezen tudok ráállni és járni meg főleg nem igazán tudok. A dagadás és fákdalmas terület a boka előtt a lábujjakra felé néző rész. (Képet is küldhetek róla privátban )

Ez nem lehet törés,ugye? Nem lett lila .

Holnap délután megyek dokihoz.

Mit tehetek addig? Ba felpolcoltam,hideg vizes törölközőbe bugyoláltam.

19L

2018. júl. 16. 20:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet törés. Nekem úgy tört le egy pici csontdarab a bokámról, hogy alig dagadt be, rá tudtam állni, az első röntgen ki sem mutatta, csak egy évvel később egy más okból készült röntgen. A borogatás jó, de ne hagyd, hogy rámelegedjen (rádunsztolódjon), ezt egy reumatológus orvos mondta nekem. Illetve a borogatást ne hagyd rajta éjszakára. ha van otthon fastum gél vagy feketenadálytő krém, azt tedd rá. Ami a legfontosabb, az a tehermentesítés: fáslizás, nem ránehezedni. Esetleg ha a sarkad nem fáj, inkább sarkon járj. A felpolcolás is jó! Figyelj arra, hogy a térded alatt is meg legyen támasztva a lábad.
2018. júl. 16. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!