Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Ujra lehet az igazi a bokám?

Ujra lehet az igazi a bokám?

Figyelt kérdés
1 éve leestem a lépcsőröl és az orvos boka izületi zúzódást állapított meg. 2 hétig fásliban volt a bokám. Mostanra észrevettem hogy egyáltalán nem birja a hosszabb sétákat. Ha hegyet mászok az mégroszabb azt egyáltalán nem birja. És ezek azok a dolgok amiket szeretek csinálni.És egyszer volt olyan amikor be is csípődött. Arra lennék kíváncsi hogy lehet ujra lehet a régi a bokám vagy nem?

2018. júl. 14. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
63%
Egy év nem elég a teljes regenerálódáshoz. Legalább 2 év kell.
2018. júl. 14. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:
54%
Ha hegyet mászol, akkor ne panaszkodj! Én "csak" megrándítottam, de 2 hónapja alig bírok menni.
2018. júl. 14. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Két hét fásli és ennyi? :(

Rendes rögzítőre, teljes kíméletre, aztán pedig gyógytornára és különböző fizikoterápiás kezelésekre lett volna szükség. Ezek nélkül tényleg nagyon hosszú a gyógyulási idő (vagy esetleg soha nem lesz az igazi).

Ha pedig a baleset után ennyire trehány volt az orvos, hogy nem küldött el, akkor szerintem most is hiába mennél vissza hozzá, hogy még mindig nem okés, valószínűleg azt mondaná, hogy "ez normális". Pedig nem.

Szóval azért vagy tegyél egy próbát, vagy keress privátban egy jó gyógytornászt, aki tud segíteni.

2018. júl. 14. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!