Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Megharapott a szomszéd kutyája...

Megharapott a szomszéd kutyája baj lehet?

Figyelt kérdés
Nem okozott sérülést. Nem sértette a bőröm és nem keletkezett seb csak fáj az egész és bekékült de seb vér stb nem lett. Utána néztem, hogy mennyire veszélyes a vírus emberre nézve (a kutya nem volt oltva idén de nem veszett szerintem csak megijedt mert pont akkor simogattam mikor jött át a szomszédból a macskánk az megy utána akart menni de én megfogtam, hogy maradjon ekkor harapott az alkaromba). Nem tudok hamarabb orvoshoz menni csak szerdán mert kedden 2 nehéz vizsgám is lesz így ma azokra akarok készülni, Hogy mindenféleképpen sikerüljön mindkettő (ma hétfő van). Tudom érdemes minél előbb orvoshoz menni de gond lehet ha 2 nap múlva megyek el?

2018. jún. 4. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Nem lesz semmi bajod akkor se ha nem mész el.
2018. jún. 4. 08:52
 2/3 anonim válasza:

Semmi bajod nem lesz.

Még akkor se lenne, ha megsérült volna a bőröd, de így semmiképp, hiszen nem juthatott a véráramba vírus akkor sem, ha a kutya esetleg fertőzött lenne.

De ahogy leírod, a kutya reakciója teljesen normális volt az adott helyzetben.

2018. jún. 5. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:
ha idén nem volt oltva akkor sem lenne para, ha megharapott volna, mert az állatorvosom mondta, hogy egyébként 3 évig véd a veszettség elleni, csak a 10000% miatt oltatják őket évente. de van olyan ország, ahol valóban csak 3 évente..
2018. jún. 6. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!