Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Megharapott a macskám, lehet...

Megharapott a macskám, lehet tőle valami bajom?

Figyelt kérdés
Nemrég megharapott a macskám, Egisept bőrfertőtlenítővel lefújtama helyét, de nem vérzett. Sajog egy kicsit, a cica még nem volt beoltva, nemrég ivartalanították kb 1,5 hete.

2017. dec. 2. 16:58
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Ilyenkor olyan fertőzést is kaphatsz, ami az egész életedre kihatással lehet, de akár bele is lehet halni, hiszen nem volt beoltva!
2017. dec. 2. 17:08
 2/7 A kérdező kommentje:
de nem vérzett már nem is sajog. Nem ez az első hogy megharapott, de egyszer sem vérzett. Mit tegyek? Menjek el dokihoz?
2017. dec. 2. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lesz gond, nem is volt seb, nem vérzett.
2017. dec. 2. 17:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Boszzú.
2017. dec. 3. 21:30
 5/7 anonim válasza:
Azóta törtent valami? Engem most harapott meg csak nekem 1 csepp ver volt... en már oltattam a macskát de szerintem mostanába nem kapott de semmi veszettsegre utalo tunete nem volt. Igy elkaphatom a veszettseget?
2018. jan. 8. 20:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem lekopogom semmi nem lett, már el is felejtettem :o, mondjuk nagyon támadós kedvében van. Háát, szerintem nézesd meg minimum háziorvossal
2018. jan. 8. 22:33
 7/7 anonim válasza:
Egy nagyon pici szunyogcsipesre hasonlit. Nem faj semmi csak bepánikoltam. De csak veszett allattol lehet veszetseget kapni ugye? (Meg ha veszett lenne az az állaton is latszodna nem?)
2018. jan. 9. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!